About Us

// Press Release

 

Les pianistes Jung Eun Kim i Astrid Steinschaden actuen al Petit Palau de la Música amb la flautista Sangae Kim

2009

Klara Min, directora artística de New York Concerts Artists and Associates Inc., organitza per primer cop un recital a Barcelona amb joves promeses

La pianista coreana Jung Eu Kim i la flautista Sangae Kim actuen a Barcelona acompanyades de la pianista austríaca Astrid Steinschaden. El recital, amb títol "Vespre de flauta i piano", té lloc al Petit Palau de la Música el proper 1 de juny a les 19 hores.

La primera part del concert, a càrrec de la pianista Jung Eun Kim, inclou obres de Franz Liszt -Tre Sonetti di Petrarca, Sonetto 47 del Petrarca o Sonetto 123 del Petrarca-, Wolfgang Amadeus Mozart -Allegro, Andante cantabile o Allegretto grazioso- i Frederic Chopin - Fantasie-Impromptu- entre d'altres.

La segona part, que comptarà amb les interpretacions de la flautista Sangae Kim acompanyada al piano per Astrid Steinhardt, inclou peces d'Alfredo Casella -Sicilienne et Burlesque-, Pierre-Octave Ferroud -Trois pieces-, Henry Dutilleux -Sonatine- o Robert Muczynski -Sonata, Vivace, Andante- entre moltes altres.

El concert ha estat promogut per la també pianista coreana, Klara Min, directora artística de la New York Concerts Artists and Associates Inc., amb l'objectiu de promoure internacionalment a joves artistes per fer la música clàssica més comunicativa i accessible al públic general.

Jungeun Kim, pianista
Nascuda a Corea, Jungeun Kim, ha estat aclamada internacionalment tant pel públic com per la crítica per les seves actuacions, sovint elogiades per la combinació impressionant de virtuosisme i colorista musicalitat. Com a guanyadora de l'Artists International's Special Presentation Award, va realitzar el seu recital de debut a Nova York, el setembre de 2001, al Weill Recital Hall de Carnegie Hall. Kim ha obtingut diversos premis als concursos World Symphony Orchestra Competition, Samik Piano Competition y Hankook Il Bo Annual Piano Competition.

Sangae Kim, flautista
Nascuda a Corea, Sangae Jim és una artista emergent caracteritzada pel seu virtuosisme i exuberància. Malgrat la seva joventut, el seu talent l'ha portat a participar a nombrosos concerts. Després d'estudiar al conservatori més exigent de Seul, Sangae Kim va guanyar el primer premi del concurs Ewha Music Competition, fet que va permetre el seu debut a Corea al Sejong Arts Center. Entre les seves actuacions destaquen recitals al Samsung Leem Museum i al Kumho Young Artist Concert Seroes.

Astrid Steinschaden, pianista
Astrid va iniciar els seus estudis superiors de piano als 16 anys amb el professor Karl-Heinz Kämmerling. Ha estat guardonada amb diversos premis internacionals com Prima la Musica, Gradus ad Parnassum o Grotrian Steinweg, i la seva feina està molt influenciada per professionals de la música com Rudolf Piernay, Robin Bowman, Breda Zakotnik, Thomas Riebl, Rainer Schmidt, Leonidas Kavakos o Igor Ozim. L'Astrid sent especial interès per la música de cambra, l'aspecte pedagògic musical i l'acompanyament de solistes i cantants lírics.

Sobre NYCA Inc.
New York Concert Artists & Associates, Inc. va ser fundada l'any 2008 amb la intenció de crear aliances dinàmiques entre artistes, managers i presentadors per fer la música clàssica més comunicativa i accessible al públic general.

New York Concert Artist & Associates Inc. promou internacionalment a joves artistes a través dels seus propis concerts i en col•laboració amb d'altres organitzacions, i contribueix a l'evolució constant de la indústria de les arts escèniques i de la societat a través de la bellesa de la música.